فرهنگ غذایی مردم جنوب شرق آسیا به ویژه کشورهایی مثل کامبوج و لائوس برپایهی استفاده از مواد اولیهی تازهست. در همه جای شهر میشه بازارهای سنتی رو دید که با تازهترین خوراکها ازتون استقبال میکنن.
و خوردن میوههای تازه و خوش آب و رنگ رو نباید تو کشورهای استوایی از یاد برد. رامبودا، انبه، پاپایا، دراگون فروت و مهمتر ا همه پشنفروت میوههایی هستن که معمولن به صورت آبمیوه یا آسمونی کنار خیابانها و در بازارهای شبانه فروخته میشن.
غذاهای ارزون در کنار میوه و سبزیجات بومی، میتونه شما رو با فرهنگ غذایی اون کشور آشنا کنه و حس تازگی رو در سفرتون به وجود بیاره. غذاهای ساده مثل سبزیجات و برنج سرخ شده هم سرشار از ویتامین هستند و هم رنگ و لعابشون روح رو جلا میدن.
راستی تو سفرهاتون چقدر دل رو به دریا میزنین و لذت خوردن غذاهای خیابونی رو به جون میخرین؟
نظرات